Copa de la Lliga
Cerdenyola CH  1  -  Sferic Terrassa 10

Arribem al pavelló del cerdenyola , com és normal, una hora abans del partit...
Un cop ens donen vestidor, ens fiquem l'equipament i sortim a calen-tar una estoneta

Les nenes estan nervioses dons saben que la setmana anterior el MiniFem del Bigues, havia guanyat al Cerdanyola per 11 a 2 ..

Al final de la primera part es veia la superioritat de les nostres jugadores

La Marta els dona unes indicacions , mentre elles beuen aigua i es fan passar la calor  ...

A la segona part, tan sols es van poder ficar tres gols... L'equip no va jugar tan bé com a la primera part, suposem que fruit dels nervis, i mès pensant amb el partit contra el Bigues. L'equip del cerdanyola també va ficar de la seva part, dons van defensar millor, i no ens van deixar jugar per la pressió que van fer en aquest temps.